Пъб Куиз в България

Здравейте, фенове на куиза! Ако сте жадни за знания и искате  да се забавлявате  заедно с вашите приятели, то тогава сте попаднали на правилното място.Предоставям следните координати, къде се провеждат пъб куизове в страната:

В град Варна се провежда пъб куиз с марката “Куизмания” под вещото ръководство на куизмастър Димитър Георгиев. Ако се интересувате от конкретни дати и локации може да потърсите във фейсбук страницата на Куизмания и ще научите всичко, което Ви интересува.

В град Стара Загора, град Пловдив и в град София се провеждат пъб  куизове с  марката “Quiz This” под вещото ръководство на куизмастър Александър Сандев. Ако се интересувате от конкретни дати и локации може да потърсите във фейсбук страницата на Quiz This и ще научите всичко, което Ви интересува.

В град Пловдив и в град София се провеждат пъб куизове с марката “Quiz Night Show” под вещото ръководство на куизмастъри господата Георги Влайков и Стефан Лозанов. Ако се интересувате от конкретни дати и локации може да потърсите във фейсбук страницата на  Quiz Night Show и ще научите всичко, което Ви интересува.

В град Габрово се провежда пъб куиз с марката “Soprano Quiz Night” под вещото ръководство на куизмастър Димитър Аврамов. Ако се интересувате от конкретни дати и локации може да потърсите във фейсбук страницата на  Soprano Quiz Night и ще научите всичко, което Ви интересува.

В град Русе се провежда пъб куиз с марката “Quiz Night” под вещото ръководство на куизмастър Ивелин Николов. Ако се интересувате от конкретни дати и локации може да потърсите във фейсбук страницата на  Deep Ruse и ще научите всичко, което Ви интересува.

В град Русе се провежда всяка сряда пъб куиз с марката “Quiz Night” в заведение Камелино кафе/ Шатрата. За повече подробности може да следите на фейсбук страницата на заведение Камелино кафе/ Шатрата.

Успех на всички знаещи!

Димитър Георгиев,

Управител на СНЦ “Българско Куиз Общество”